המועצה > מדריכים > מדריך לסימון מזון > מילון מונחים

מילון מונחים

 
 
   


בתווית המזון מופיעים מונחים רבים אשר אינם מוכרים. על סמך המידע המופיע על התווית אנו אמורים לעשות את בחירות המזון שלנו. אז מה בין שומן לשומן רווי? מהן קלוריות? מהם מספר ה- E המופיעים ברשימת הרכיבים? איך מחביאים מאיתנו את הסוכר ברשימת הרכיבים? מה ההבדל בין סוגי הממתיקים השונים? זאת ועוד במילון המונחים.

א
|
ב
|
ג
|
ד
|
ה
|
ו
|
ז
|
ח
|
ט
|
י
|
כ
|
ל
|
מ
|
נ
|
ס
|
ע
|
פ
|
צ
|
ק
|
ר
|
ש
|
ת